O nás + Novinky

Ochrana osobních údajů

Prehliadanie stránok spoločnosti Softec nevyžaduje, aby ste uviedli Vaše osobné údaje. Prohlížení stránek společnosti Softec nevyžaduje, abyste uvedli Vaše osobní údaje.

Pokiaľ sa však budete zaujímať o prácu u nás zaslaním Vášho štruktúrovaného životopisu dávate súhlas k spracovaniu Vašich osobných údajov obsiahnutých v tomto životopise. Pokud se však budete zajímat o práci u nás zasláním Vašeho strukturovaného životopisu dáváte souhlas ke zpracování Vašich osobních údajů obsažených v tomto životopise. Vaše osobné údaje budú spracované za účelom obsadzovania voľných pracovných pozícií v spoločnosti Softec, a to v informačných systémoch spoločnosti Softec ako prevádzkovateľa podľa §5 Zákona č. Vaše osobní údaje budou zpracovávány za účelem obsazování volných pracovních pozic ve společnosti Softec, a to v informačních systémech společnosti Softec jako provozovatele podle §5 Zákona č. 428/2002 Z.z. 101/2000 Sb o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, a v informačných systémoch spoločnosti prevádzkujúcej internetové pracovné portály – LMC s.r.o., ktorá ako sprostredkovateľ podľa §5 toho zákona vykonáva na základe písomnej zmluvy prostredníctvom internetového portálu prvotný zber údajov od záujemcov o voľné pozície pre spoločnosť Softec. O ochraně osobních údajů ve znění pozdějších předpisů, a v informačních systémech společnosti provozující internetové pracovní portály – LMC s.r.o., která jako zprostředkovatel podle §5 toho zákona vykonává na základě písemné smlouvy prostřednictvím internetového portálu prvotní sběr údajů od zájemců o volné pozice pro společnost Softec. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov dávate na dobu neurčitú, pokiaľ ho kedykoľvek písomnou formou neodvoláte. Váš souhlas se zpracováním osobních údajů dáváte na dobu neurčitou, pokud ho kdykoli písemnou formou neodvoláte.

V případě Vašeho zájmu o získání jakýchkoli informací o naší společnosti, službách nebo řešeních, které poskytujeme, pokud v rámci takovéto komunikace získáme Vaše osobní údaje jako např. jméno, adresu, adresu elektronické pošty nebo telefonní číslo, zavazujeme se, že tyto údaje neposkytneme třetí straně a využijeme v souladu s platnými právními předpisy pouze na komunikaci s Vámi ať už poštou, elektronickou poštou nebo telefonicky s cílem poskytnout Vám informace, o které mate zájem.